Universitat Rovira i Virgili

Beques

En el marc de les activitats que lleve a terme la Càtedra Uriach de Nutracèutica (CUdN) en el Màster Interuniversitari en Nutrició i Metabolisme de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i la Universitat de Barcelona (UB), es convoca una Beca per a la realització de pràctiques del Treball de Fi de Màster en el Departament d'Innovació de Uriach. Està oberta la convocatòria 2022-2023.

Aquestes son les estudiants que han obtingut la beca:

  • Beca 2022-2023: Mónica Bohigas Aranda
  • Beca 2021-2022: Paula Santamaria Fabra
  • Beca 2020-2021: Mariona Castells Ingla

Premis

La Càtedra Uriach de Nutracèutica (CUdN) convoca un premi anual al millor Treball de Fi de Màster (TFM). A més, es convoca també un pel millor Treball de Fi de Grau (TFG). Aquests guardons pretenen ser elements incentivadors per a potenciar treballs innovadors i d'excel·lència al camp de la Nutracèutica.

La finalitat de la CUdN és impulsar el coneixement de la Nutracèutica en l'àmbit educatiu, professional i social a través de la promoció d'activitats de divulgació, docència i investigació que permetin el progrés i el desenvolupament d'aquesta disciplina. Per tant, un dels seus objectius principals és la promoció i divulgació de la recerca en el camp de la Nutracèutica. Dins d'aquestes activitats, s'emmarquen els premis de la CUdN al millor TFM i TFG.

Per participar-hi, els candidats han d'haver presentat el seu TFM o TFG durant el curs acadèmic anterior i comptar amb una qualificació mínima de notable. La temàtica dels treballs ha d'estar relacionada amb aliments o complements alimentaris la ingestió dels quals produeixi efectes beneficiosos sobre la salut.

El termini de presentació és des del 25 de juliol 2022 a les 14.00 h fins al 15 d'octubre 2022 a les 14.00 h. La dotació econòmica de cadascun dels premis serà de 1.000€.

Les bases d’aquesta convocatòria son disponibles per tothom.

Galardonats

Aquestes son les estudiants que han obtingut el premi i el seu treball: